Constructii

Categorie
Descriere

Compania BP Grup Termopane din Cluj-Napoca sta la dispozitia clientilor sai prin servicii de instalatii termopane, revizii termopane si reparatii termopane. Astfe, BP Grup Termopane asigura longevitate tuturor geamurilor si usilor din termopan oferite. Comenzi termopane si tot ceea ce tine de ele cu BP Grup Termopane Cluj. 

Categorie
Descriere

EasyCut este o companie clujeana care ofera servicii de debitare cu het de apa abraziv a materialelor precum marmura, plasticul, sticla, aluminiul si lemnul. Cunoscuta pentru precizie si rapiditate, debitarea cu jet de apa are aplicabilitate in multe domenii precum medicina si transporturile.

Compania EasyCut din Cluj-Napoca ofera servicii de debitare cu jet de apa care are rezultate de inalta precizie. Debitarea cu jet de apa nu afecteaza structura materialului si mai ales prezinta minime pierderi de material. Produsele companiei EasyCut au o vasta aplicabilitate in domenii ca si educatia si transporturile.

Debitarea cu jet de apa presupune taierea diverselor materiale cu un jet de apa abraziv. De la plastic si sticla la piatra, marmura si beton, compania EasyCut din Cluj-Napoca asigura servicii de debitare cu jet de apa care nu modifica structura materialelor si prezinta pierderi minime de material.

Categorie
Descriere

Servicii profesionale de debitare cu apa sunt oferite de catre compania EasCut. Aceasta companie utilizeaza echipament tehnologic de ultima generatie in domeniul debitarii cu jet de apa, putand satisface cele mai exigente cerinte in debitarea sticlei, metalului, plasticului si chiar pietrei, dar si in alte aplicatii cum ar fi transporturile sau arhitectura. 

Categorie
Descriere

Incepand cu anii 2000 copertinele pentru terase au devenit o necesitate in Romania si in special in Cluj. In special datorita necesiatii unor copertine care sa protejeze intrarile in cladiri. Aici intervine firma de confectii metalice Hodaline care ofera cu succes confectii metalice dar mai ales  copertine terase cu policarbonat.
Copertine terase in Cluj
Cand oamenii cauta copertine terase in Cluj de cele mai multe ori o fac  pentru ca schimba o copertina veche de tip prelata (pergola retractabila sau marchiza cu prelata) si aleg o copertina moderna fix, pentru terase sau intrari in case.

Titlu
Categorie
Descriere

Hoda Line ofera confectii metalice cu specializare pe copertine policarbonat si garduri respectiv porti metalice cu elemente din fier forjat.