Constructii

Compania BP Grup Termopane din Cluj-Napoca sta la dispozitia clientilor sai prin servicii de instalatii termopane, revizii termopane si reparatii termopane. Astfe, BP Grup Termopane asigura longevitate tuturor geamurilor si usilor din termopan oferite. Comenzi termopane si tot ceea ce tine de ele cu BP Grup Termopane Cluj. 

EasyCut este o companie clujeana care ofera servicii de debitare cu het de apa abraziv a materialelor precum marmura, plasticul, sticla, aluminiul si lemnul. Cunoscuta pentru precizie si rapiditate, debitarea cu jet de apa are aplicabilitate in multe domenii precum medicina si transporturile.

Compania EasyCut din Cluj-Napoca ofera servicii de debitare cu jet de apa care are rezultate de inalta precizie. Debitarea cu jet de apa nu afecteaza structura materialului si mai ales prezinta minime pierderi de material. Produsele companiei EasyCut au o vasta aplicabilitate in domenii ca si educatia si transporturile.

Debitarea cu jet de apa presupune taierea diverselor materiale cu un jet de apa abraziv. De la plastic si sticla la piatra, marmura si beton, compania EasyCut din Cluj-Napoca asigura servicii de debitare cu jet de apa care nu modifica structura materialelor si prezinta pierderi minime de material.

Servicii profesionale de debitare cu apa sunt oferite de catre compania EasCut. Aceasta companie utilizeaza echipament tehnologic de ultima generatie in domeniul debitarii cu jet de apa, putand satisface cele mai exigente cerinte in debitarea sticlei, metalului, plasticului si chiar pietrei, dar si in alte aplicatii cum ar fi transporturile sau arhitectura. 

Hoda Line ofera confectii metalice cu specializare pe copertine policarbonat si garduri respectiv porti metalice cu elemente din fier forjat.